Henkilöstö on uudistuksen arvokkain tekijä

Henkilöstöasioiden kokous

Jokainen Pirkanmaan maakunnan työtekijä tulee omalta osaltaan rakentamaan uutta maakuntaa ja sen palveluja.  Henkilöstö toteuttaa työssään maakunnan strategiaa ja siinä asetettuja tavoitteita. Maakunnan strategiatyön valmistelua esiteltiin Henkilöstöasiat ja henkilöstön osallistuminen -teemaryhmälle.

-Maakunta- ja sote-uudistus onnistuu ainoastaan ammattitaitoisen henkilöstön voimin, totesi työryhmän puheenjohtaja Raija Ruoranen. -On tärkeää käydä keskustelua jo varhaisessa vaiheessa niin että henkilöstö kokee strategian omakseen ja sitoutuu siihen.

Pirkanmaan maakunnan strategiatyön valmistelusta vastaa projektipäällikkö Riku Siren, joka kertoi työryhmälle parhaillaan laadittavasta koestrategiasta. Työryhmä kävi aiheesta vilkasta keskustelua. Keskustelu jatkuu tammikuussa.

Kokouksessa kuultiin myös projektipäällikkö Taina Niirasen terveiset HR-vastaavien verkoston järjestäytymiskokouksesta sekä alatyöryhmien tilannekatsaukset. Lisäksi muistutettiin 14.2.2019 tulossa olevasta organisaatioiden johdolle suunnatusta muutosjohtamisvalmennuksesta.

Lisätietoa:

Henkilöstöasioiden projektipäällikkö Taina Niiranen, p. 050 68240
Työryhmän puheenjohtaja Raija Ruoranen, p. 03 311 67710