Ilmoittautuminen muutosjohtamisvalmennukseen käynnissä

Henkilöstöasiat ja henkilöstön osallistuminen -työryhmän tämän vuoden ensimmäisessä kokouksessa jatkettiin uuden Pirkanmaan maakunnan palvelussuhdeohjeiden ja työhyvinvointiohjeiden luonnoksien valmistelua. Työryhmä vertailee luovuttavien organisaatioiden käytössä olevia ohjeita ja jalostaa niistä parhaat käytännöt. Työ etenee tasaista tahtia asetetussa aikataulussa.

Tällä kertaa valmistui maakunnan päihdeohjelmaluonnos ja siihen liittyvät lomakkeet. Seuraavaksi ryhmä alkaa työstää ohjeluonnoksia mm. etätyöstä, liukuvasta työajasta, työaikapankista ja joustotyöstä.

Esimiesten valmennus helmikuussa

Maakuntaan siirtyvien organisaatioiden esimiehille järjestetään muutosjohtamisvalmennus torstaina 14.2.2019 Tampere-talossa. Osallistujat saavat tilaisuudessa uusia näkökulmia ja tietoa muutoksen johtamisesta. Puhujina ovat futuristi Perttu Pölönen, muutosprosessien mentori Maaretta Tukiainen ja tutkimusjohtaja Pasi-Heikki Rannisto.

Tilaisuuden avaa Pirkanmaan maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto. Mukana ovat myös Pirkanmaa 2021 muutosjohtajat Päivi Nurminen, Jukka Alasentie ja Jaakko Herrala.  Tilaisuuden tarkempi ohjelma on julkaistu Pirkanmaa 2021 -verkkosivuilla.

Valmennukseen mahtuu 500 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautumisaika päättyy 31.1.2019. Kutsu  muutosjohtamisvalmennukseen on lähetetty kaikkiin organisaatioihin, joista siirtyy tehtäviä tulevalle Pirkanmaan maakunnalle.

Lisätietoja
Henkilöstöasioiden projektipäällikkö Taina Niiranen, p. 050 68240
Työryhmän puheenjohtaja Raija Ruoranen, p. 03 311 67710