Soteuttamo 2.0 -tapahtumasta startti uuteen sote-aikaan

Pirkanmaalaisia

Sote-uudistus ja digitalisaatio tuovat tullessaan sosiaali- ja terveydenhuollon alan toimijoille aivan uudenlaisia haasteita. Tampereella järjestetään ma 22.10.2018 Scandic Rosendahlissa (Pyynikintie 13) sote-alan yrityksille ja järjestöille suunnattu Soteuttamo 2.0 -tapahtuma. Koko päivän tapahtumassa esitellään yrityspalveluja, mitkä antavat yrityksille ja järjestöille valmiuksia selviytyä uudessa sote-maailmassa voittajana. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 17.10.2018.

Soteuttamo 2.0 -tapahtuma on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon alalla toimiville yrityksille ja elinkeinotoimintaa harjoittaville järjestöille. Mukaan ovat tervetulleita niin yhden hengen mikroyritykset, kasvuhakuiset startupit ja järjestöt kuin myös pitkään alalla toimineet suuret pörssiyhtiöt. Tilaisuus sopii kaikille, joilla on halua kehittää toimintaansa, saada uutta tietoa ja päästä verkostoitumaan muiden osaajien kanssa.

Soteuttamossa kerrotaan sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden muutoksista ja sen kautta avautuvista mahdollisuuksista sekä siitä, millaisia monipuolisia palveluja Sote Pirkanmaa -yrityspalveluohjelma sekä yrittäjä- ja järjestötoimijat tarjoavat sote-palveluntuottajille. Saatavilla on mm. mentorointia, valmennuksia, verkostoitumisapua, kehittämisklubeja ja täsmäkoulutusta, missä voidaan syventyä esimerkiksi markkinointiin, digitaalisuuteen tai hankintoihin.

Tapahtumassa on tarjolla tietoa myös sote-yritysten rahoitusmahdollisuuksista ja Pirkanmaalla marraskuussa käynnistyvästä sote-kiihdyttämöstä.

Päivän aikana kuullaan esimerkkejä yrityksistä ja järjestöistä, jotka ovat yrityspalvelujen myötä virittäneet osaamistaan ja yritystoimintaansa uudelle tasolle. Tilaisuudessa on runsaasti mahdollisuuksia keskustelulle ja verkostoitumiselle muiden sote-alan toimijoiden kanssa.

Tutustu tarkemmin Soteuttamo 2.0:n ohjelmaan: http://bit.ly/2RlaOsm. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.10.2018: https://link.webropolsurveys.com/S/10DFADF263FACFA7.

Soteuttamo 2.0 -tapahtumaa voi seurata myös verkossa. Linkin saat ilmoittauduttuasi.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä:
Pirkanmaa 2021, Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan Yrittäjät / Suomen Yrittäjät, Sitra, työ- ja elinkeinoministeriö, Hyvinvointialan liitto, Soste ja Arvoliitto.